Shout-Outs

Latest Happenings at Pulp Studio HQ in Los Angeles, CA

Pulp Studio, Los Angeles, CA

Built with Debits and Credits

Pwc_4 copy
Pwc_5 copy
Pwc_3 copy
Pwc_2
Pwc_1 copy

Finished late last year was a project completed for accounting firm Price Waterhouse in their Los Angeles office. Pulp Studio created two different installations for this project. The feature wall behind the reception area is a translucent wall with narrow strips of colored glass chemically bonded to the face. Some of these colored areas of two layers of colored glass creating a colored stack running vertically down the face.

The elevator lobbies utilized Pintura color coated glass with hand painted striping which coordinates with the coloring of the feature wall. Designed by AECOM in Los Angeles and installed by Rountree Glass of Glendale, California.